Wat zeggen anderen?

De praktische oefeningen hebben gezorgd voor meer wederzijds respect en begrip en acceptatie.

Dhr Jansen:

“De online relatie cursus heeft mij als mannelijke helft van het echtpaar plezierig verrast. De inhoud was niet zweverig maar praktisch en bruikbaar. De liefdestalen, het huwelijkslandschap en omgaan met conflicten waren voor mij aansprekende en interessante onderwerpen. Dat bij het onderwerp, omgaan met conflicten, de triggers elke keer de discussies en ruzies beïnvloeden en vaak negatief sturend zijn in een huwelijksrelatie, was een openbaring. Maar ook de uitleg, praktische voorbeelden en persoonlijke verhalen van de coaches waren voor mij erg waardevol en leerzaam. De praktische oefeningen uit het werkboek hebben gezorgd voor een verdieping en verbetering van onze relatie en voor meer wederzijds respect en begrip en acceptatie van de verschillen tussen man en vrouw. Ik zou mannen willen stimuleren om samen met hun partner te gaan deelnemen aan deze verfrissende en leerzame relatiecursus.”

Zelf heb ik eerder ervaren dat het zeker niet vanzelfsprekend is dat een relatie goed gaat.

Rik:

“Zelf heb ik eerder ervaren dat het zeker niet vanzelfsprekend is dat een relatie goed gaat. Nu al weer bijna drie jaar samen. Heel erg blij dat ik, samen met mijn vriendin, mee heb gedaan aan de IOVJ cursus. Het heeft ons echt nog dichter bij elkaar gebracht.”

Vooraf dacht ik dat het misschien ook iets spiritueels of zweverigs zou worden, maar het tegenovergestelde is waar.

Martin:

“Bij mij was het zo dat mijn partner al een ervaring had met buro Nij en daarom mij enthousiast heeft gemaakt. Waarschijnlijk uit mezelf had ik het niet gedaan.

Vooraf dacht ik dat het misschien ook iets spiritueels of zweverigs zou worden, maar het tegenovergestelde is waar. Het bleef met beide voeten op de grond en was direct toepasbaar. Het gaf je ook de ruimte en tijd om even quality time met je partner te hebben. Ik heb dat als waardevol ervaren.

Ben blij dat ik heb deelgenomen aan de cursus.”

Gesprekken van hart tot hart, verbinding op zielsniveau.

Hester & Goswin:

“Dankzij de training en aangereikte onderwerpen raakten we weer in gesprek met elkaar. Gesprekken van hart tot hart, verbinding op zielsniveau.”

We hebben leukere seks.

Jan:

“Sinds de training ziet mijn vrouw er mooier en sexyer uit. En we hebben ook leukere seks.

Ook als je het afraffelt, levert het je wat op.”

We kregen handvatten om op een ontspannen manier over intimiteit/seksualiteit te kunnen praten.

Kees & Hilde:

“Door IOVJ kregen we handvatten om met elkaar in gesprek te gaan en op een ontspannen manier over intimiteit/seksualiteit te kunnen praten en (in het algemeen) gevoelens benoemen.”

Echte aandacht voor elkaar hebben in de kleine dagelijkse dingen.

Harm & Anita:

“Waardevol was dat we (her)ontdekten dat we echt aandacht voor elkaar moeten hebben in de kleine dagelijkse dingen. Dat we een stuk minder langs elkaar heen zouden kunnen leven, en hoe we dat kunnen doen. De training gaf een goede aanleiding en stok achter de deur om in gesprek te gaan over onze relatie en elkaar weer wat beter te leren kennen.”