Voor wie

Voor stellen die voor duurzame liefde gaan!

 Ik Ook Van Jou is er voor stellen die hun relatie nog leuker en fijner willen maken en voor een relatieboost gaan. Ook is het geschikt voor stellen die hun relatie nieuw leven in willen blazen.

Voor stellen met kinderen

Deze relatieAPK geeft je die inzichten en handvatten om rust en verbondenheid te creëren in jullie gezin. De relatieprincipes in de IOVJ training worden in de speciale gezinshoofdstukken zo aangereikt dat je deze kunt inzetten in jullie gezin. De inzichten en handvatten voor jullie gezin zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en o.a. inzichten vanuit het Neufeld Instituut en The Gottman Institute.

Voor stellen zonder kinderen

Ik Ook Van Jou focust op de liefdesrelatie tussen partners. De modules zijn erop gericht om jullie handvatten en inzicht te geven in hoe jullie (nog) meer verbondenheid kunnen creëren. Sterker nog, de relatietraining neemt je op zo’n manier mee, dat de opbouw van de training ervoor zorgt, dat je relatie een plek wordt waarin je je thuis voelt bij elkaar en er ruimte is voor jullie eigenheid. Anders gezegd, jullie creëren je eigen relatiecultuur. Er zijn optionele speciale gezinshoofdstukken voor stellen met kinderen of een kindje op komst. Hebben jullie een kinderwens? Deze hoofdstukken geven een schat aan waardevolle informatie en inzichten om in vertrouwen toe te leven naar het uitbreiden van jullie gezin.

Voor ouders die merken dat hun kinderen een rustige en fijne thuissituatie nodig hebben

Je merkt dat je kinderen vaak onrustig zijn of zich zelfs soms opstellen als ‘bliksemafleider’. Je hebt het verlangen dat je kinderen zich volop en in rust en vreugde kunnen ontwikkelen en spelen. Je wilt dat je kinderen later fijne en liefdevolle herinneringen hebben aan hun gezin van herkomst. Ik Ook Van Jou neemt jullie als ouders mee in het creëren van een warme en fijne verbondenheid waarin je je echt gekend weet. Deze sfeer én skills neem je mee in jullie relatie naar je kinderen. Doordat het rustiger en fijner wordt in jullie gezin geef je je kinderen een enorm cadeau.

Voor stellen die kort samen zijn

Deze training geeft je die sterke basis voor een krachtige en liefdevolle relatie.

Voor stellen die verder willen met elkaar

Je krijgt praktische handvatten waarmee je elkaar beter aanvult, aanvoelt en nog meer van elkaar kunt genieten.

Voor stellen die willen voorkomen dat het (verder) misloopt

In Nederland eindigt 40% van de huwelijken in echtscheiding. Jullie willen niet in die statistiek terecht komen. En bovendien, scheiding als optie (of anders gezegd ‘achterdeur’) in je relatie zorgt er vaak voor dat je minder gefocust investeert in de liefdesrelatie met je partner.

Voor stellen die al langer samen onderweg zijn

Als je al langer samen onderweg bent en je verlangt naar een diepere verbondenheid. Soms zijn er situaties waarbij je denkt ‘daar gaan we weer’ en die wil je doorbreken. Je hebt misschien al van alles geprobeerd om betere gesprekken te voeren, elkaars verschillen te leren waarderen en wilt nu een keer écht resultaat.

Voor wie is het niet:

  • Partners die ernstige problemen hebben en/of op het randje van scheiden staan.
  • Wanneer er sprake is van ontrouw of anderzijds ernstig geschaad vertrouwen.
  • Wanneer er sprake is van een psychische aandoening.