Relatietraining

Klik hier voor de ‘Corona-proof’ online versie!
Ik Ook Van Jou is een unieke relatietraining voor stellen die voor duurzame liefde gaan! Met Ik Ook Van Jou krijg je de juiste informatie en tools in handen om je relatie nog sterker en leuker maakt. De training is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en heeft een unieke mix van online en real-life bijeenkomsten. Zo behaal je maximaal effect wanneer je met jullie liefde aan de slag gaat.

Ik Ook Van Jou bestaat uit 7 modules. Je gaat elkaar hierdoor nog beter leren kennen en waarderen. 4 modules doe je online en 3 modules doe je in een real-life bijeenkomst.

  • Je gaat als stel samen thuis online aan de slag met 4 modules op je eigen tempo.
  • 3 bijeenkomsten op een gezellige locatie. Hierin hoef je geen persoonlijke dingen te delen en kun je beschouwen als een ‘avondje uit’.
  • Je krijgt liefdes- en relatie informatie. Deze informatie is al eeuwenoud en wetenschappelijk gefundeerd.
  • Je wordt uitgedaagd met praktische opdrachten aan de slag te gaan.
  • Je wordt geïnspireerd door te zien en horen hoe andere stellen hun relatie vormgeven.
  • Je krijgt de geheimen te horen voor verbondenheid in de praktijk van alledag die je direct kunt toepassen.

De relatietraining duurt 6 tot 12 weken. De modules volg je in je eigen tempo en de bijeenkomsten zijn op aangegeven data. Het leven en de liefde zijn niet zo simpel dat je in een paar avonden alle antwoorden hebt. Daarom bepaal je per module welke onderdelen je zo belangrijk vindt dat je ze, nadat de 12 weken voorbij zijn, nog mee verder wilt gaan. Op deze manier kun je het werkboek als een levenslange inspiratie bron gebruiken.