Over ons

Ik Ook Van Jou is ontwikkeld door Buro Nij:

Ons verlangen is om stellen te zien groeien in hun liefde voor elkaar. Wij geloven dat een sterke relatie enorm waardevol is. Niet alleen voor de gezondheid en geluk van jullie als stel, maar ook voor de mensen bij wie jullie betrokken zijn. Want liefde brengt je thuis bij jezelf en de ander.

RelatieExperts

Buro Nij wordt gerund door een team van relatie-experts, social workers, ervaringsdeskundigen en mensen die van liefde houden. Samen maken we gereedschap om relaties te versterken. We willen echte liefde vormgeven in de dagelijkse praktijk.

Het team van buro Nij heeft expertise op het gebied van relatie- en seksuologische counseling, EFT (Emotionally Focused Therapy), integratieve coaching en The Gottman Institute. Er werken gecertificeerde communicatietrainers, registertherapeuten en geregistreerde sociaal agogen mee. Hierdoor krijg je als stel gedegen en praktische handvatten aangereikt.  In de training zijn recente wetenschappelijke liefdesbenaderingen meegenomen. Maar bovenal zorgen we er met elkaar voor dat je naast het krijgen van tools ook begeleid wordt om op een diep niveau nog meer verbondenheid te creëren.